Kik vagyunk

A Daniella Logisztika a Daniella Villamossági Kis-és Nagykereskedés logisztikai központja és kiszolgáló egysége. A Daniella Kereskedelmi Kft. egy 4 fős kisvállalkozásból 30év alatt a hazai villamossági kis- és nagykereskedelmi piac vezető, családi tulajdonban levő nagyvállalatává vált. A mára már közel 400 főt foglalkoztató nagyvállalatként működünk, országos lefedettséget biztosító telephelyhálózatunkkal, folyamatosan fejlődő, minden igényt kielégítő lakossági és nagykereskedelmi webáruházainkkal állunk vásárlóink rendelkezésére.

 

A folyamatos és tudatos fejlődés útján haladva célunk, hogy a piacon felmerülő igényeket innovatív szemléletünknek köszönhetően folyamatosan meg tudjuk válaszolni, így hosszú távon kívánunk partnereink sikereinek részesévé válni.

 

E fejlődési utunk egyik meghatározó mérföldköve volta vállalatunk 21. századi igényeket maximálisan kielégítő, modern logisztikai központunk, a Daniella Logisztikai Központ átadása. A Daniella Logisztikai Központ létrejöttével a logisztika, mint a partnerek által elérhető szolgáltatás is megjelent portfoliónkban, így Daniella Logisztika néven önálló üzletágként üzemel tovább.

 

Logisztikai kapacitásunk, az ehhez köthető tudásbázisunk és erőforrásaink megsokszorozásával nem csupán saját kereskedelmi tevékenységünknek nyújthatunk így biztos támogatást, új üzletágként professzionális logisztikai szolgáltatóként kívánunk még szélesebb partnerkörnek a támogató partnerévé válni.